clock  SEČ |  UTC | 1 z 64 přihlášených závodníků online
Nejsi přihlášen, můžeš se PŘIHLÁSIT nebo ZAREGISTROVAT | English English
Řáholec Cup 2017 Řáholec Cup 2017 Řáholec Cup 2017 Řáholec Cup 2017 Řáholec Cup 2017 Řáholec Cup 2017

Hall of Fame:
Our Donors

We appreciate DONATE support from these pilots:
Season 2016/17:
Fransois Seijffert (SOI), Mathias Münch (MMU), Jon Holland (123), Martin Dvořák (CCC), Helmut Künne (F9) & Miloš "Cadfael" Koch (MK).

Řáholec Cup 2017 › Pravidla soutěže

1. Předpoklady

Každý pilot musí vlastnit legální kopii Condora (verze 1.1.5) a Plane Pack 1. Manipulace s programem nebo letadly není povolena a bude potrestána vyloučením ze soutěže.

2. Kalendář

Začátek soutěže je 21. ledna 2017. Letovým dnem je sobota. Poslední den soutěže je 11. březen 2017.
Servery vždy začínají ve 20:00 SEČ (19:00 UTC). Kompletní soutěžní kalendář najdete zde.

Jméno Condor serveru Čas startu serveru
Raholec Cup 2017 (A) 20:00:00 SEČ / 19:00:00 UTC
Raholec Cup 2017 (B) 20:00:30 SEČ / 19:00:30 UTC
Raholec Cup 2017 (C) 20:01:00 SEČ / 19:01:00 UTC
Raholec Cup 2017 (D) 20:30:00 SEČ / 19:30:00 UTC

3. Třídy, úlohy a pravidla

Soutěž je vypsána pro světovou třídu (PW-5). Nebude použit DAeC index..
Soutěž je vypsána na 8 soutěžních úloh. Všechny úlohy budou mít start i cíl na letišti Jičín v České republice.

4. Scenerie

Pouze jedna: nádherná Czech [2.0], autor: Miloš "Cadfael" Koch.

5. Bodovací systém

Soutěž bude bodována podle 1000-bodového bodovacího systému FAI (používaný v reálných soutěžích). Výsledek je vyjádren body (maximální dosažitelný Denní výsledek je 1000 bodů). Pravidla 1000-bodového bodovacího systému jsou podrobně vysvětleny v dokumentu FAI Sporting Code: Annex A to Section 3 – Gliding. Tato soutěž bude hodnocena prostřednictvím ShowCondorIGC prostřednictvím IGC souborů. Nebude použit DAeC index. Započitávat se bude všech 7 soutěžních úloh. Výsledky budou k dispozici na oficiálním webu soutěže.

6. Odpojení, penalizace a protesty

Odpojení od serveru: je nutné dolétnout úlohu offline a poté nahrát IGC soubor letu prostřednictvím webu nebo zaslat na oficiální e-mail organizátorů. Protest je možno podat nejpozději do 12 hodin po startu serveru (protest se od podání bude zpracovávat nejdéle 24 hodin).

7. Organizace soutěže

Stavitel tasků:Radek Miča (RUM)
Condor serverhosting:www.condorworld.eu / Miloš "Cadfael" Koch (MK)
Webstránka:Erik Praznovský (EP)
E-mailová adresa: raholec2017@virtualsoaring.eu